About the Project

The scheme comprised the ‘cut and carve’ of an existing building, construction of a single storey basement and slab alignment between two different buildings. Along with a two storey steel frame extension at roof level.  Key design elements included integrated balustrade, window and shutter frames, zinc panelling and cladding and bitumen asphalt roof all delivered within the restricted access area in central Soho.

OUTLINE SCOPE – DESIGN & BUILD

  • DEMOLITION/ALTERATIONS
  • BASEMENT CONSTRUCTION INC STRUCTURAL WATERPROOFING & CAVITY DRAINAGE
  • SUPERSTRUCTURE INC STEEL FRAME
  • WINDOWS & DOORS
  • ALL FAÇADE ELEMENTS
  • BITUMEN ROOF COVERINGS & FLAT ROOF FINISHES
  • ZINC PANELLING
  • BALCONIES AND GLAZED BALUSTRADES
  • LIGHTNING PROTECTION
  • LIFTS
  • FULL MECHANICAL & ELECTRICAL INSTALLATION